Jaké to je vychovávat eMana. Úvaha k příležitosti vstupu Jablotronu do společnosti eMan

Když jsme v roce 2010 začali se společníky Tomášem Čermákem, Michalem Koškem a Janem Horynou vychovávat naše společné dítě, spol. eMan, netušili jsme, jak je výchova dítěte náročná.

Asi by nám to potvrdil každý rodič, každý podnikatel, který od nuly budoval z ničeho něco. Přesto vlastní zkušenost je, jak vědí všichni rodiče, nepřenositelná a tak i my jsme si prošli snad vším, co nás ve výchově mohlo potkat. Oslavili jsme s obrovskou radostí první slovo, v našem případě prvního velkého korporátního zákazníka.

Strávili desítky bezesných nocí, kdy rostly další zoubky a další zákazníci. Přestože jich už dnes spousta vypadala, dorostly nové (včetně osmiček). Prožili jsme první slůvka, první nemoci a pak další slova a další nemoci. A přestože se zdálo, že některé společně nepřežijeme, přežili… poučení a silnější. Prožili jsme dospívání, úspěchy, zklamání, večírky i kocoviny. Tím vším jsme prošli a přestože někdy ten náš kluk potřeboval přetáhnout, věříme, že jsme vychovali zdravého, sebevědomého, slušného kluka s velkou budoucností.

Jenže znáte to. Kluk se zakouká a než se nadějete… Naštěstí holka je z velmi slušné rodiny, rodiče jsou fajn a popravdě ani věno nemá špatné. Takže svatba se konala 1. ledna 2016 a nevěsta se jmenuje Jablotron. Samozřejmě jsme uronili slzu. Na druhou stranu těm našim mladým přejeme vše nejlepší a věříme, že je čekají světlé zítřky. Věříme, že se brzy dočkáme nějakého dalšího potomka, o kterého se údajně již nějakou dobu snaží.

Co říci závěrem. Děkujeme všem strýčkům, tetičkám, babičkám… našim zaměstnancům, zákazníkům, partnerům a všem, co nám přáli. Věříme, že spojení našich firem poskytne eManu velkou stabilitu a silné zázemí, synergii v projektech, které plánujeme zejména v oblasti „internetu věcí“, pomoc v průniku na zahraniční trhy a kromě stávajících zákazníků (jichž se transakce nijak nedotkne… resp. ne negativně) i k zákazníkům novým.

Děkujeme a prosíme, zachovejte nám přízeň.

Jiří Horyna
Managing Director
 

Jablotron vstupuje do společnosti eMan [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Jiří Horyna
Předseda představenstva & Co-founder

RSS