Mobilní aplikace Horská služba a Tabletenky zabodovaly v soutěži WebTop100

Aplikace z produkce společnosti eMan získaly v prestižní soutěži WebTop100 v kategorii Mobilní řešení první a třetí místo. Zlatou příčku si u odborné poroty vysloužila aplikace Horská služba, kterou eMan vyvinul pro Českou pojišťovnu a Horskou službu ČR. Třetí místo patří aplikaci Tabletenky, kterou jsme vyvinuli pro společnost Aaron Group.

Pro aplikaci Horská služba není ocenění WebTop100 prvním úspěchem. V loňském roce v soutěži Internet Effectiveness Awards získala Horská služba hned tři ocenění, a to včetně ceny Nejlepší mobilní řešení. Praktický pomocník pro pobyt na horách je k dispozici pro operační systémy Android, iOS a Windows Phone.

Mobilní aplikace Tabletenky je prvním česko-slovenským srovnávačem cen letenek. Appka obsahuje on-line nabídky od specializovaných prodejců letenek, a to včetně akčních cen do nejoblíbenějších destinací. Aplikace umožňuje velmi jednoduché srovnání cen od jednotlivých prodejců. Tabletenky jsou k dispozici zdarma ke stažení majitelům smartphonů a tabletů s operačními systémy Android a iOS.

Kompletní výsledky soutěže WebTop100 najdete na stránkách soutěže.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS