Čtyřlístek přichází na displeje chytrých mobilních telefonů a tabletů

Na App Store dnes byla ke stažení uvolněna aplikace Čtyřlístek (Lucky Four). Postavy z legendárního komiksu nyní ožívají na displejích mobilních telefonů Apple iPhone a tabletů iPad. Aplikaci jsme vyvinuli pro nakladatelství Čtyřlístek.

Aplikace Čtyřlístek umožňuje pohodlné prohlížení knižní podoby Čtyřlístku. Ovládání aplikace je velmi jednoduché, bez problémů jej zvládnou i děti. Unikátní vlastností aplikace je možnost prohlížení v různých jazykových mutacích, mezi kterými lze jednoduše přepínat. Každá kniha je k dispozici v češtině a angličtině. Španělština a další jazyky přibudou v dalších verzích aplikace. Fifinka, Myšpulín, Bobík a Pinďa se tak mohou stát netradičními pomocníky při studiu cizích jazyků.

Aplikace je k dispozici uživatelům mobilních zařízení Apple iPhone, iPad a iPod Touch. Lze ji zdarma získat na App Store. Stažení samotných knih je dostupné přímo z aplikace. Cena jednoho titulu, který obsahuje českou i anglickou verzi, byla stanovena na symbolických 0,79 eura (tedy zhruba 20 Kč). Jednu ukázkovou knihu lze stáhnout zcela zdarma. Nakladatelství Čtyřlístek bude nabídku knih dostupných v aplikaci postupně doplňovat o nové i starší tituly.

Aplikace Čtyřlístek již není k dispozici ke stažení.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS