Aplikace Pojišťovna získala titul Mobilní aplikace roku 2011

Na včerejším slavnostním vyhlášení vítězů prvního ročníku ankety Mobilní aplikace roku 2011 sklidila úspěch aplikace Pojišťovna, když získala první místo v soutěžní kategorii Peníze a nakupování. Aplikace Pojišťovna, kterou společnost eMan vyvinula pro Českou pojišťovnu, tak potvrdila svou kvalitu, přidanou hodnotu a oblíbenost nejen mezi motoristy.

Aplikace Pojišťovna je určena pro hlášení pojistných událostí při dopravních nehodách nebo pro vyhledání nejbližší pobočky České pojišťovny. Uživatelům mobilních telefonů s operačním systémem iOS (Apple iPhone) a Android je k dispozici zdarma ke stažení od 15. března 2011. Od té doby aplikace zaznamenala tisíce stažení a množství pozitivních ohlasů.

Česká pojišťovna připravuje významná rozšíření funkčností aplikace. Těšit se může nejen motoristická veřejnost. Díky úspěchu, jež aplikace Pojišťovna zaznamenala, je navíc plánováno její rozšíření na další mobilní platformy.

V prvním ročníku ankety Mobilní aplikace roku hlasovalo celkem 4.868 lidí, kteří mohli vybírat ze 171 nominovaných českých a slovenských aplikací pro iOS, Android, Windows phone 7, Symbian, BlackBerry, Samsung Bada nebo mobilních webů v HTML5. Kompletní výsledky jsou k dispozici na webu pořadatele ankety, kterým je TUESDAY Business Network.

 


Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS