Cvakl ses? Cvakni si :)

22 eManů, 11 lodí, 5 aut, 3 motorky, 2 punkové kempy a 1 štěkající happiness manager. To není začátek vtipu, ale naše víkendové sjíždění řeky Ohře. I když nás první večer trochu postrašila bouřka, nedali jsme se a užili si super akci!

Celkem jedenáct posádek a pes společně sjelo 32 kilometrů dlouhý úsek na levostranném přítoku Labe. Vyrazili jsme z obce Šabina kousek od Sokolova a přes Loket dopluli až do Karlových Varů. Objevovali jsme mnohdy až ladovské výjevy, tichá zákoutí řeky rámovaná monumentálními stromy s větvemi utápějícími se ve vodní hladině. Jindy se před námi otevřela idylka ve formě vzdálené vesnice a se stády ovcí spásajícími vyhřáté louky.

Zábavu nám zajišťovaly dvě speciální lodě: párty loď a chillout loď. Na každé z nich zněla z repráčků jiná hudba, takže záleželo jen na vkusu jednotlivých kormidelníků, ke které z nich se připojili.

Na břehu nás čekal táborák, procházka po Lokti a dokonce i tak trochu neplánovaný koncert Miro Žbirky :). Po dobrých obědech zase samozřejmě nechyběl vydatný šlofík. Nebáli jsme se si prostě užít letní pohodu.

Naštěstí jsme na trase nenarazili na velké množství želv nebo karfiolů. Statečně jsme se utkali s vracáky a přežili i pár volejí. Zkrátka na nás si žádný zabalák nepřijde, jsme zkušení námořníci!

Ohři jsme tedy příslovečně zvládli s prstem v nose. Přístě si dáme větší výzvu v podobě řek jako Ploučnice, Divoká Orlice, Kwisa nebo Salza!

Jana Lochmanová
Event Manager

RSS