eMan expanduje do USA

eMan expanduje do USA

V těchto dnech otevíráme novou pobočku v Houstonu ve státě Texas. Je načase posunout naše podnikání na další úroveň a USA představují ideální výzvu. Takže co nás čeká?

Jak všichni víme, Spojené státy americké jsou kolébkou technologií a inovací. A my prostě chceme být u toho. Proto jsme založili eMan Solutions, naši společnost na americkém trhu.

 

Rozhodli jsme se udělat další krok a dobýt americký trh

Vstupujeme na nový trh, který má obrovské možnosti, chceme se dostat k zajímavým zákazníkům a projektům. Naši vývojáři a partneři taky získají cenné zkušenosti a vhled do jiného prostředí.

 

Nestačí nám jen pracovat pro americké zákazníky odsud

Z obchodního hlediska dává větší smysl mít pobočku přímo v USA. Navíc můžeme navázat kontakt s místní komunitou, jako jsou startupy, inkubátory, univerzity, konkurence nebo koncoví uživatelé.

 

Houston jsme vybrali jako ideální místo, odkud začít

V Houstonu sídlí ty největší a nejbohatší společnosti. Texas je navíc průmyslovou zemí a daří se tady například ropnému průmyslu, zdravotnictví nebo kosmickým technologiím, což jsou oblasti, které by nás mohly zajímat.

 

Věci jsou v pohybu a naším prvním cílem je se prosadit na zahraničním trhu

Máme připravené americké webové stránky a začínáme oslovovat první firmy s nabídkou našich služeb. Na českém trhu máme silnou pozici, takže se těšíme na výzvy, které na nás čekají za mořem.

 

Držte nám palce!

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS