eMan vyvinul aplikaci pro přední světovou analytickou firmu IDC

Světová analytická společnost IDC představila mobilní aplikaci IDC Research Reader vyvinutou společností eMan. Aplikace je cílena na globální trh a poskytuje zákazníkům a registrovaným uživatelům společnosti IDC přístup k publikovaným studiím, výzkumům, tiskovým zprávám či grafickým materiálům. Všichni uživatelé tabletu Apple iPad si prostřednictvím této aplikace mohou pohodlně prohlížet a dále zpracovávat informace z nejnovějších výzkumů z produkce společnosti IDC.

International Data Corporation (IDC) je předním světovým dodavatelem průzkumů a poradenských služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií. Prostřednictvím analýz trhů na globální, regionální i lokální úrovni pomáhá IT odborníkům, obchodním manažerům a investičním skupinám zvolit správnou obchodní strategii a efektivně rozhodnout o nákupu technologií.

Aplikace IDC Research Reader umožňuje okamžité zobrazení těch informací, které jsou pro uživatele nejdůležitější a nejrelevantnější na základě tzv. “obsahových sliderů”, jejichž obsah si uživatel může jednoduše přizpůsobit svým potřebám. V případě, že nemáte k dispozici připojení k internetu, můžete využít funkci off-line prohlížeče a čerpat předem stažené informace kdykoli a kdekoli. Významnou přidanou hodnotou aplikace je vysoká interaktivita práce s obsahem – k jakékoli sekci dokumentu lze také přidávat vlastní poznámky a záložky, ke kterým je možné se později vrátit a dále s nimi pracovat. Použitím funkce tzv. “Smart Buttons” lze rychle a přehledně zobrazit všechny grafy nacházející se v příslušném textovém dokumentu. Aplikace také nabízí možnost automatické synchronizace s uživatelským účtem na webu idc.com.

Aplikace je k dispozici zdarma ke stažení na App Store. Již nyní připravujeme  další verzi, která aplikaci obohatí o nové možnosti práce s publikovaným obsahem.

Pavla Augustová

RSS