Martin Pelant po čtyřech letech v eManu míří do Facebooku

Jak získat job snů ve Facebooku (Martin Pelant)

eMan je líhní talentů. Důkazem je fakt, že si Facebook vybral našeho vývojáře Martina Pelanta do svého týmu. Martin patří k několika málo Čechům, kterým se podařilo úspěšně projít náročným náborovým procesem a stát se členem vývojářského týmu ve Facebooku.

Martin Pelant v eManu pracuje na pozici Android developer. Vystudoval ČVUT/FIT. Během ročního studijního pobytu v USA se na konferenci Google I/O 2012 zapsal do programu Glass Explorer, díky čemuž se stal prvním vlastníkem Google Glass v ČR. Podílel se na vývoji řady oceněných aplikací, jako jsou například Horská služba, Bohemia Energy nebo dTest. Od léta 2015 bude další kapitolu své profesní dráhy psát v roli zaměstnance společnosti Facebook.

Na besedě, která se včera uskutečnila v prostorách ČVUT, Martin všem zájemcům o získání vysněné práce v některé s top IT firem sídlících v americkém Silicon Valley vyprávěl svůj příběh. Na setkání zazněla spousta praktických rad a zkušeností spojených s náborovým procesem nebo osobní prezentací uchazečů o zaměstnání ve firmách, jako je Facebook, Google, Apple nebo Twitter.

Jak získat job snů ve Facebooku (Martin Pelant)

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS