Mobilní aplikace eDatart pomůže při nakupování elektroniky

V minulých dnech byla na App Store a Android Marketu vydána aplikace eDatart, kterou společnost eMan vyvinula pro Datart, jednoho z největších prodejců spotřební elektroniky v ČR. Uživatelé telefonů Apple iPhone nebo přístrojů s operačním systémem Android tak získávají praktického pomocníka při nakupování elektro zboží.

Aplikace eDatart zpřístupňuje kompletní katalog produktů nabízených prodejnami Datart. Ke každému produktu jsou k dispozici podrobné informace, technické specifikace a fotografie. Přímo na prodejně si tak můžete rychle a pohodlně dohledat potřebnou informaci. Vyhledávání produktů velmi usnadňuje integrovaná čtečka čárových kódů. Aplikace nabízí řadu dalších praktických funkcí: informace o aktuální dostupnosti zboží na jednotlivých prodejnách, vyhledání nejbližší prodejny a speciální nabídky.

Aplikace eDatart - detail produktu

Klíčovou funkcí aplikace je katalog produktů. Vzhledem k tomu, že nabídka Datartu je skutečně velmi rozsáhlá, byla při vývoji aplikace věnována mimořádná pozornost optimalizaci rychlosti načítání a zobrazování katalogu, a to i na pomalém mobilním připojení. Výsledek můžete posoudit, pokud aplikaci eDatart sami vyzkoušíte.

Další informace o aplikaci najdete na webu Datartu.

Aplikace  eDatart již není k dispozici ke stažení.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS