Softwarový dům eMan nově povede Michal Košek [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražskou vývojářskou společnost eMan, zalistovanou na pražské burze Start počínaje novým rokem povede Michal Košek, jeden ze zakládajících členů firmy. Po více než jedenácti letech přechází z postu provozního ředitele a v roli CEO vystřídá Jiřího Horynu, který bude nadále zastávat roli předsedy představenstva.

Michal Košek bude v nové roli stát v čele stopadesátičlenného týmu a upevňovat silnou pozici eManu na trhu. Tuzemský software house aspiruje na to být přirozeným technologickým partnerem pro korporace a inovativní projekty v oblastech softwarového vývoje a digitalizace.

„V letošním roce máme v plánu navázat na úspěchy roku minulého, kdy jsme navzdory pandemické situaci zvládli uskutečnit naše byznysové plány. Plánujeme například rozvoj našeho investičního fondu eMan Innovations, který bude sloužit jako inkubátor ambiciozních technologických projektů. Velký potenciál spatřujeme také v blockchainu, machine learningu, AI, a proto pracujeme na jedné z prvních kryptoměnových RPG her s názvem Alteration a dalších projektech, které tyto technologie využívají,“ uvedl Michal Košek.

Verze ke stažení (.docx)

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS