Jak se žije (v) eManu

Nové kanceláře jsou již zabydleny a zaplněny akcemi. Společných chvil se rozhodně nebojíme, ať už je trávíme kdekoli. Nakoukněte k nám, aspoň takto virtuálně. Případně se stavte osobně :)

Ranní slunce se opírá do oken recepce, zasedaček a části kanceláří. Ty jsou v tuto chvíli ještě prázdné. Pomalu přicházejí, přibíhají či přijíždějí na všemožných dopravních prostředcích eMani. Probouzí se kávovary, zapínají se notebooky, tablety, iPady a další technika.

Kanceláře se plní, na chodbách je klid. Přichází čas oběda, šrumec kolem chilloutu narůstá. Společný oběd s náhodnými kolegy. Slunce putuje po obloze na druhou stranu budovy, chodbami se nesou diskuze, telefonáty s klienty, skype cally s kolegy. I na fotbálek již došlo.

Ticho střídá hudba, nese se z kanceláře či chilloutu? Jak kdy 🙂 Slunce se odebírá za obzor, eMani však zůstávají a dávají si pivko, či jedou na vlně společné práce. V nočních hodinách již budova utichá a čeká, co přinese další den.  

Tak nějak vypadá běžný pracovní den tady. Aby nám pracovní dny nezevšedněly, pořádáme spoustu akcí. Pravidelné společné snídaně, kdy se jednou měsíčně potkáváme všichni, včetně plzeňských a hradeckých kolegů. U snídaně stihneme probrat nejdůležitější události uplynulého měsíce.

Jednou měsíčně se také vydáme do Kina naslepo. Nemusíme však nikam daleko, tato akcička se odehrává u nás v chilloutu. Koncept kina naslepo vymyslel náš kolega Petr Čihula (můžete ho znát pod nickem k0c0ur).

Vždy hlasujeme pro žánr, kterého se další filmový večer bude týkat. Ovšem jaký film si pustíme, se dozvíme až v den D, hodinu H, minutu M. Petr je prostě bedna (nejen) na filmy, takže nás provede zákulisím vybraného filmu, seznámí nás s režisérem a pak už je zbývá vychutnat si film. Samozřejmě nesmí chybět něco šustivého a něco tekutého 🙂

Stereotyp? Ten neznáme! eMan je totiž akce. Turnaje ve fotbálku, bowling cup, společně vyrážíme na hory, na vodu. Víc slov netřeba 😉

 

Jana Lochmanová
Event Manager

RSS