MIF 2021: Máte klienta na prvním místě?

Stánek eMan na Mobile Internet Forum 2021

I v letošním roce jsme se účastnili konference Mobile Internet Forum, která se zaměruje na nové aplikace i trendy mobilního marketingu. Jakou stopu po sobě zanechal eMan?

Lída Hašková z ČSOB a Ondřej Straka z eManu

Jak se říká v angličtině, sharing is caring. Proto jsme byli rádi, že jsme se mohli na letošním Mobile Internet Forum objevit nejen v roli generálního partnera, ale také mezi přednášejícími. V bezmála půlhodinové přednášce nazvané „Máte klienta na prvním místě? Bez kontinuálního vývoje, výzkumů a testů se neobejdete“ spojili síly náš UX/UI Design Lead Ondřej Straka s Lídou Haškovou, která vede oddělení Digitálního designu v ČSOB.

Řeč byla zejména o vývoji bankovní aplikaci a nástrahách, které jsou s tím spojené. Pokud si totiž předem neověříte, jestli vaše řešení vyhovuje potřebám klientů, můžete si pořádně naběhnout. O to víc, když se jedná o mobilní bankovnictví, přes které se ke svému účtu přihlašuje stále větší počet lidí napříč všemi generacemi. Než vše neustále měnit, vsadili jsme u mobilní aplikace ČSOB na pevný základ, na nějž dle reakcí klientů budeme následně modulově nasazovat nové funkce.

Díky Lídě a všem, kdo si přišli přednášku poslechnout!

Lída Hašková a Ondřej Straka prezentují na MIF 2021
Stánek eMan na Mobile Internet Forum 2021
Ondřej Straka prezentuje na MIF 2021
Foto: Tuesday.cz
Regina Záhejská
Marketing Specialist

RSS