eMan Blog

Xamarin: Struktura Android projektu (díl 5)

V dalším dílu našeho seriálu na téma Xamarin se pustíme do představení struktury Android projektu, která je od iOS zcela odlišná.

ČTĚTE DÁL

Xamarin: Struktura iOS projektu (díl 4)

V minulých částech jsme měli možnost si vyzkoušet základní aplikaci v Xamarin i Visual studio projektu. Předtím než se začneme zabývat kroky k vytvoření komplexnější aplikace se podíváme postupně na strukturu nejdříve iOS, poté i Android projektu.

ČTĚTE DÁL
Xamarin: Hello world ve Visual Studiu (díl 3)

Xamarin: Hello world ve Visual Studiu (díl 3)

V předchozím díle našeho seriálu o Xamarinu jsme se věnovali vytvořením HelloWorld iOS aplikace pomocí Xamarin Studia. V tomto díle se zaměříme na Visual Studio.

ČTĚTE DÁL
Xamarin: První kroky (díl 2)

Xamarin: První kroky (díl 2)

V minulé části našeho seriálu o vývoji mobilních aplikací v Xamarinu jsme si stručně představili Xamarin Framework. Nyní se zaměříme na úvodní kroky, které provázejí vývoj základní aplikace.

ČTĚTE DÁL
Xamarin - díl 1 (Vojtěch Mádr, eMan)

Xamarin: Představujeme nástroj pro multiplatformní vývoj mobilních aplikací (díl 1)

Rychlý a efektivní vývoj mobilních aplikací pro více platforem není jednoduchá ani levná záležitost. Vývojáři k tomuto účelu mohou využívat celou řadu nástrojů. V eManu jsme vsadili na Xamarin, který zrovna před několika dny spadl pod křídla Microftu. V tomto seriálu vám tento nástroj postupně podrobně představíme.

ČTĚTE DÁL

RSS