Zacvičte si s GymTracerem

Nový rok začal teprve před měsícem, proto vaše novoroční předsevzetí možná stále ještě neupadla v zapomnění. A jestliže jste se (i tentokrát) rozhodli pro pravidelná cvičení ve fitness centru, máme pro vás zajímavý tip na pomocníka, který vám pomůže vytrvat a dosáhnout kýžených výsledků. Tímto pomocníkem je tréninkový systém GymTracer, který jsme vyvinuli pro společnost Enterprise Mobile Development.

GymTracer

GymTracer je tréninkový systém určený pro zefektivnění cvičení ve fitness centrech. Je dostupný přes web a mobilní aplikace pro iPhone a Android. Uvidíte, že vaše návštěvy mučírny (totiž posilovny, pardon) budou s GymTracerem zábavnější a hlavně dosáhnete skutečných výsledků.

Systém nabízí řadu užitečných funkcí, jako je například správa cvičebního deníku s možností sledovat svoji výkonnost, vkládání údajů o výkonech přes mobilní aplikaci nebo web, tvorba tréninkových šablon, přehledné statistiky nebo unikátní a obsáhlý katalog cviků včetně názorných 3D animací. Nechybí ani oblíbené sdílení rekordů na Facebooku.

A pokud jste profesionálním trenérem, můžete GymTracer ve verzi Professional využít i jako praktický pracovní nástroj, která nabízí správu vašich klientů, zadávání klientských tréninků nebo správu plateb od klientů. V aplikaci nechybí ani kalendář, takže už se vám nestane, že prošvihnete trénink s klientem.

GymTracer  je dostupný v češtině, slovenštině, angličtině a polštině. Ceny a další podrobnosti najdete na webu www.gymtracer.com.

 

Aplikace GymTracer již není k dispozici ke stažení.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS