Akcemi TEDxPrague vás provede mobilní aplikace od společnosti eMan

V eManu fandíme sdílení myšlenek hodných šíření. Proto jsme se rozhodli stát se partnerem pražské součásti celosvětového hnutí TEDx. V rámci partnerství jsme připravili mobilní aplikaci TEDxPrague. Účastníci červnové konference, která nese název “Pod povrchem”, tak budou mít veškeré informace o akci stále po ruce.

Mobilní aplikace TEDxPrague je určena účastníkům a dalším o zájemcům o akce pořádané pod hlavičkou TEDxPrague. Aplikace pro iPhony a smartphony s Androidem kromě novinek nabídne především podrobné informace o jednotlivých akcích, jako jsou program, profily řečníků nebo podrobnosti o místě konání.

Nejbližší akce se uskuteční v sobotu 21. června 2014 v pražském divadle Hybernia. V pořadí už pátý TEDxPrague bude tentokrát věnován světu “pod povrchem”. Účastníci se jako vždy mohou těšit na inspirující vystoupení zajímavých řečníků. Na akci promluví například vědec a filozof Ivan Havel, reklamní a marketingový mág Josef Havelka, crowd-fundingový rekordman Matyáš Šanda či lektorka tantrického sexu Denisa Říha Palečková.

Podrobné informace o appce TEDxPrague najdete na stránce aplikace. Verzi pro telefony s Androidem stahujte na Google Play. Verze pro iPhone nyní čeká na schválení, ke stažení bude k dispozici v nejbližších dnech. Jakmile bude uvolněna na App Store, budeme vás o tom informovat na této stránce a na Facebooku a Twitteru.

Pro pohodlné stažení aplikace naskenujte QR kód

Pro pohodlné stažení aplikace naskenujte QR kód

Pokud se chcete o celosvětovém fenoménu TED dozvědět více, navštivte weby www.tedxprague.cz nebo www.ted.com.

AKTUALIZACE 24.6.2014: Verzi pro iPhone bohužel Apple schválil až dnes.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS