eMan Blog

eMan se v minulém roce soustředil na strategii efektivity. Rostla výkonnost i zisk [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan má za sebou další úspěšný rok. I přes obrat srovnatelný s loňskem dosáhl i tak skokového zisku. Rok 2023 se nesl především ve znamení stabilizace procesů a nastavení správné strategie, která bude směřovat k vyšší výkonnosti. Změny nastaly i ve vedení společnosti. Předběžné hospodářské výsledky potvrzují, že tento směr se společnosti vyplatil.

ČTĚTE DÁL

Jaký typ aplikace si vybrat? Nativní vs. multiplatformní vs. hybridní vs. PWA aplikace z pohledu zadavatele

V dnešní digitální době je mobilní nebo webová aplikace pro firmy velmi často nezbytná pro udržení konkurenceschopnosti. Pokud jde o vývoj aplikace, zadavatelé si mohou vybrat z několika možností - nativní, multiplatformní, hybridní a progresivní webové aplikace (PWA). Každé řešení má své výhody a nevýhody a v tomto článku se jim budeme věnovat z pohledu klienta.

ČTĚTE DÁL

BrightVibe českého software domu eMan: za rok předčil vlastní očekávání a hlásí překročení plánovaného výnosu o více než 100 procent [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Designová agentura BrightVibe, za kterou stojí český softwarový dům eMan, s hrdostí oznámila úspěšné zakončení prvního roku od svého založení, a to s dvojnásobkem plánovaného obratu. Úspěšný první rok tým oslavuje novou vizuální identitou a rozšířením svého produktového portfolia. Reaguje tak zároveň i na rychle měnící se trh a jeho poptávku. V roce 2024 plánují další růst, a to i prostřednictvím zahraniční pobočky v Houstonu.

ČTĚTE DÁL

Automatizované testování v praxi: klíč k efektivitě a důkladnosti

V dnešním rychle se vyvíjejícím světě softwarového vývoje je zásadní efektivně a důkladně testovat aplikace. Ať už jde o mobilní nebo webové aplikace, automatizované testování hraje klíčovou roli v zajišťování kvality a spolehlivosti softwaru. V tomto článku se podíváme na to, jak automatizované testování může transformovat proces vývoje software a přinést obrovské výhody.

ČTĚTE DÁL

Společnost eMan vyvinula aplikaci pro ABB. Správa robotů nebyla nikdy jednodušší [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Přední český dodavatel softwaru eMan vyvinul aplikaci na míru společnosti ABB, konkrétně pro divizi ABB Robotika a Automatizace. Ta tak nyní může jednoduše řešit jakýkoliv požadavek či správu robotů v jednom intuitivním prostředí. Webová a mobilní aplikace ABB Infoservis pro iOS a Android je dostupná na PC, telefonu či tabletu. Už po měsíci od jejího spuštění na ni přešlo 30 procent zákazníků společnosti.

ČTĚTE DÁL

Podzimní burzovní Start Day 2023

9. a 10. října 2023 se bude konat další podzimní Start Day. Aktuální informace pro investory na burze PX Start přinese samozřejmě také eMan.

ČTĚTE DÁL
Tenaris by eMan

Česká společnost eMan pomáhá i na ropných vrtech v Texasu [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Software house eMan znova dokazuje, že světový byznys jde dělat i z Česka. Tentokrát pomohl společnosti Tenaris najít řešení při práci na ropných vrtech v Texasu.

ČTĚTE DÁL

Zápis z jednání valné hromady společnosti eMan a.s. konané 27. června 2023

27. června se v prostorách Kongresového centra Praha konala řádná valná hromada společnosti eMan. Zápis z jednání přinášíme v tomto příspěvku.

ČTĚTE DÁL

Informace o konání valné hromady společnosti eMan

eMan a.s. zve své akcionáře na řádnou valnou hromadu. Akce se koná v úterý 27. června 2023 od 10 hodin v prostorách Kongresového centra Praha.

ČTĚTE DÁL

Rekordní obrat potvrzen. Společnost eMan nadále roste a její obrat dosáhl 260 milionů [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan sklízí v posledních letech úspěchy. Firma potvrdila rekordní výsledky, navzdory současným ekonomickým podmínkám se ji daří růst a netají se velkými plány.

ČTĚTE DÁL

RSS