eMan spolu se Samsungem uspořádal první ze seminářů mBusiness Sessions

Společnost eMan se dlouhodobě snaží edukovat trh v oblasti využívání mobilních technologií v oblasti byznysu i dalších oblastí života. Součástí těchto snah je i seriál odborných seminářů mBusiness Sessions. První setkání, které proběhlo 5. června 2013, neslo podtitul “Mobilní řešení jako efektivní nástroj pro obchod". Akci eMan uspořádal ve spolupráci s českou pobočkou Samsungu.

Na akci, které proběhla ve špičkově vybaveném show-roomu v českém sídle společnosti Samsung na pražském Chodově, se účastníci mohli seznámit s nejnovějším trendy v oblasti využití mobilních technologií pro podporu obchodu a zvyšování efektivity souvisejících procesů.

eMan účastníkům semináře na konkrétních příkladech vysvětlil přínosy integrace mobilních řešení do obchodních procesů. Nechyběly ani informace o možnostech hromadné správy mobilních zařízení (Mobile Device Managament). Účastníci setkání si mohli osobně vyzkoušet dvě zajímavé mobilní aplikace pro tablety určené pro podporu prodeje v oblastech pojišťovnictví a prodeje elektrické energie.

Do budoucna připravujeme další semináře pod hlavičkou mBusisness Sessions. Pokud máte zájem zúčastnit se některé z dalších akcí, napište nám na info@mbusinesssessions.cz.

http://youtu.be/ThOAh2WVjVw

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS