Oblíbená aplikace mParkování již také pro Android

Mobilní aplikace mParkování je nyní k dispozici i pro majitele smartphonů s Androidem. Po verzích pro iPhone a pro OS Bada se tak dočkali i motoristé, kteří si oblíbili aktuálně nejrozšířenější operační systém Android.

Aplikace mParkování se hodí každému, kdo se pravidelně nebo příležitostně potýká s potížemi spojenými s parkováním a vysokou hustotou provozu Praze. Appka nabízí informace o aktuálním počtu parkovacích míst na záchytných parkovištích P+R, záběry z dopravních kamer, informace o momentální dopravní situaci a podrobné mapy parkovacích zón v Praze 1, 2, 3 a 7 včetně informací o parkovacích automatech a cenách parkovného.

Verze pro Android přináší novinku, kterou je možnost nastavit si automatické upozornění na konec platnosti parkovacího lístku. Stačí nastavit délku parkování (například 3 hodiny), kterou máte zaplacenou, a volitelně také předstih, s jakým se vám má upozornění zobrazit (např. 15 min. před vypršením zaplacené doby parkování).

Třešničkou na dortu je možnost označit si polohu, kde parkujete. Tato funkce se vám hodí, pokud parkujete v cizím městě a orientační smysl nepatří zrovna  mezi vaše nejsilnější stránky. Nemusíte pak bloudit ulicemi a marně hledat svůj zaparkovaný vůz.

Screenshoty z appky si prohlédněte na našem Facebooku.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS