Plzeňané se mohou objednávat na úřad přes mobilní aplikaci od eManu

Obyvatelé zápodočeské metropole s předstihem dostali vánoční dárek v podobě mobilní aplikace pro smartphony a tablety. Aplikace s názvem “Plzeň - občan” nabízí řadu praktických funkcí, jako je například možnost rezervace schůzky na úřadu nebo dopravní informace. Aplikaci vyvinul eMan pro Magistrát města Plzně.

Plzeňané získávají v aplikaci praktického pomocníka a rádce pro každodenní situace. Styk s úřady velmi ulehčí možnost rezervovat si konkrétní termín návštěvy. Příští návštěva se tak obejde bez nepříjemného čekání ve frontě. Když si nevíte rady, mohou se vám hodit praktické návody na řešení životních situací.

Aplikace je vhodným společníkem i pro cesty po Plzni, ať už jedete autem nebo cestujete v MHD. V mobilu nebo tabletu teď kdykoli a kdekoli najdete aktuální dopravní informace, uzavírky, mapu parkovacích zón včetně parkovacích automatů, informace o MHD nebo SMS jízdenky.

Nástroj nabídne rychlou odpověď i v situacích, kdy hledáte například sběrný dvůr, pohotovost, služebnu policie, školu nebo školku.

Aplikace Plzeň – občan je k dispozici ke stažení zdarma majitelům chytrých telefonů a tabletů s operačními systémy Android a iOS.

http://youtu.be/FsPHCLBBxrM

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS