Stáhněte si aplikaci dTest, praktického pomocníka a nákupního rádce

Před několika dny jsme dokončili mobilní aplikaci dTest, kterou jsme vyvinuli pro Občanské sdružení spotřebitelů TEST, které vydává známý spotřebitelský časopis dTest.

Aplikace je praktickým pomocníkem a nákupním rádcem, který pomůže při výběru zboží. Hodit se může i při řešení nejrůznějších spotřebitelských problémů, jako jsou reklamace nebo vracení zboží z e-shopů. Až budete příště vybírat novou pračku nebo fotoaparát, nezapomeňte, kde najdete radu který konkrétní výrobek zvolit a na co si výběru dát pozor. A nemusí se jednat jen o nákup dražších výrobků z kategorie spotřebního zboží, dTest vám poradí i při nákupu kečupu nebo třeba rybích prstů.

Vedle testů výrobků, které můžete vyhledávat ručně nebo přes čtečku čárových kódů, a nákupního průvodce aplikace nabízí také databázi nebezpečných výrobků nebo katalog éček (potravinových aditiv).

Aplikace dTest je k dispozici ke stažení zdarma z Google Play pro majitele mobilů s OS Android. Verze pro iPhone bude k dispozici během příštích dnů. Předplatitelé časopisu dTest mají navíc automaticky přístup ke všem výsledkům testů zveřejněným v aplikaci.

Screenshoty z verze pro Android

AKTUALIZACE 26.11.2012: Verze pro iPhone je již také k dispozici, stahujte na App Store.

 

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS