Aplikace Česká pošta pro sledování zásilek a vyhledání pošty nebo PSČ

Před několika dny jsme dokončili novou aplikaci s názvem Česká pošta. Appka, která je k dispozici pro platformy iPhone a Android, nabízí sledování zásilek a vyhledání pošty nebo PSČ. Jedná se o oficiální aplikaci, kterou jsme vyrobili pro Českou poštu.

Jistě to znáte. Čekáte na doručení balíku nebo doporučeného dopisu a jen odhadujete, kdy zásilka dorazí. Nyní můžete informaci o aktuálním stavu zásilky zjistit rychle a pohodlně ve svém mobilu. Aplikace Česká pošta prostřednictvím funkce „Sledovat zásilku“ umožňuje na základě podacího čísla sledovat jednu nebo více zásilek, a to za pomoci automatických push notifikací. Podací číslo lze do aplikace zadat i prostřednictvím integrované čtečky čárových kódů. Jestliže potřebujete najednou sledovat více zásilek, jistě oceníte možnost jejich pojmenování a archivace. Trasu zásilky lze sledovat i na mapě.

Další praktickou funkcí je vyhledání pošty. Můžete tak velmi rychle najít nejbližší poštu nebo poštu s konkrétními službami nebo otvírací dobou. Pobočky si samozřejmě můžete nechat zobrazit na mapě, a to i s možností navigace. Neméně užitečnou funkcí je vyhledání PSČ.

Aplikaci Česká pošta již není k dispozici ke stažení.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS