Mobilní aplikace EuroOil se hodí, když jste na cestách

Pro společnost Čepro jsme vyvinuli aplikaci s názvem EuroOil. Aplikace majitelům zařízení Apple iPhone a smartphonů s operačním systémem Android nabízí řadu praktických funkcí a informací. Nástroj nabízí například vyhledání nejbližší čerpací stanice s možností ohodnocení, poradí jak jezdit bezpečněji nebo jak poskytnout první pomoc a přehled novinek.

Hlavní sekce aplikace umožňuje uživateli vyhledání nejbližší čerpací stanice EuroOil, Benzina, ÖMV nebo Avanti. Aktuální poloha uživatele je určována automaticky, a to prostřednictvím GPS. Vyhledání je však možné provést i prostřednictvím zadání názvu, adresy nebo PSČ. Nalezené čerpací stanice lze zobrazit na mapě, aplikace vás může k vybrané stanici i odnavigovat. Prostřednictvím aplikace může motorista vyjádřit svůj názor formou jednoduchého bodového nebo textového ohodnocení.

Další sekce aplikace je určena pro rychlé poskytnutí rad a pomoci v případě neočekávaných situací na cestě. Nabízí rychlé vytočení čísla infolinky EuroOilu nebo nouzových linek. V části užitečné informace uživatel najde jednoduchý interaktivní návod jak poskytnout první pomoc a soubor praktických tipů pro bezpečnou jízdu.

Aplikaci EuroOil je možné pro mobilní telefony s Androidem bezplatně stáhnout na Google Play.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS