Aplikace Pojišťovna, Praha a Rossmann CZ zvítězily v soutěžích IT Projekt roku 2013 a Fénix content marketing

Třináctý únor byl pro aplikace od eMana šťastným dnem. Mobilní aplikace Pojišťovna a Praha si ze soutěže IT Projekt roku odnesly nejvyšší ocenění. V prvním ročníku soutěže Fénix content marketing aplikace Rossmann CZ získala první místo v kategorii mobilní aplikace.

Soutěž IT Projekt roku již od roku 2003 pořádá Česká asociace manažerů informačních technologií (CACIO). V letošním ročníku eMan v silné konkurenci dalších soutěžních projektů dosáhl mimořádného úspěchu. Mobilní aplikace Pojišťovna a Praha, které jsme vyvinuli pro Českou pojišťovnu a Magistrát hl. města Prahy, získaly dva z celkem tří udělených titulů IT Projekt roku. V minulých ročnících se do finále soutěže probojovaly naše aplikace eDatart a Taxi Agent.

V prvním ročníku oborové soutěže Fénix content marketing zabodovala naše aplikace Rossmann CZ, když v kategorií mobilní aplikace získala zlatou příčku. Soutěž hodnotí firemní publikace, profily, katalogy, mobilní aplikace a webové prezentace. Kompletní výsledky a fotografie ze slavnostního vyhlašování výsledků zveřejnil Médiář.cz.

Rossmann_Fenix

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS