eMan za několik týdnů čeká stěhování do Holešovic

Po třech letech se eMan bude opět stěhovat. Rosteme, náš tým se neustále rozšiřuje, stávající prostory v pražských Strašnicích jsou nám již těsné. Akce kulový blesk nás čeká v druhé polovině září. Už se moc těšíme na nové prostory v Holešovicích.

Pokud byste navštívili naše budoucí prostory nyní, určitě byste nevěřili, že bychom se sem měli již za pár týdnů nastěhovat. Spousta lidí však pilně pracuje na tom, aby se to povedlo. Kompletní rekonstrukce dvou našich pater v kancelářské budově v ulici U Pergamentky tak běží na plné obrátky.

O to, aby nám na nové adrese opravdu líbilo, se postaral tým architektů a designerů: Dana Moravcová, Martin Vomastek, Tomáš Martin, Dan Gregor a Marek Plecitý. Úkolem všech zúčastněných bylo připravit příjemné místo (nejen) pro práci a reprezerentaci, ale také prostor pro setkávání.

Nové kanceláře budou nabízet také prostor pro setkávání a odpočinek.

Nové kanceláře budou nabízet také prostory pro odpočinek a setkávání.

Zařizování nových prostor je pro nás v tomto roce skoro již rutinou. Kromě aktuálního stěhování naší pražské centrály jsme totiž v minulých měsících také otevřeli pobočky v Hradci Králové a Plzni.

Až budeme mít hotovo, velmi rádi ukážeme, jak vše dopadlo. Držte nám palce…:)

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS