Humans of eMan: Lucie Valentová

V dalším dílu seriálu Humans of eMan vám tentokrát představíme oporu našeho finančního oddělení Lucku Valentovou.

Tvoje oblíbená životní historka?
Jednou jsme s nejlepší kamarádkou letěly do Dánska. Ubytování jsme si kupovaly předem, ale už jsme si nevšimly, že ho nemáme v Dánsku, ale ve městě Malmö, které leží přes vodu ve Švédsku. Takže jsme si výlet neplánovaně rozšířily o návštěvu další země.

Co tě baví mimo práci?
Mojí největší vášní je líčení a výroba kostýmů. Nejvíce se proto vyřádím na každoročních akcích pro děti, kde děláme pohádkové nebo strašidelné postavičky. I na eManí Halloween párty se moje sbírka líčení vždy osvědčila. Také miluju pečení, reálně si u toho sice moc neodpočinu, ale konečný produkt rozhodně stojí za to.

Cesta k eManu, cesta eManem
S eManem mě spojil tatínek, který pro firmu dělal nábytek. Předal mi kontakt, já se přihlásila a začala pracovat jako recepční. Ale vzhledem k mému studiu v oboru financí jsem měla jasno, kam se chci posunout. Čekala jsem tedy na příležitost. Ta přišla zhruba po půl roce a já se jí úspěšně chopila. Na finančním oddělení jsem momentálně rok a půl a pořád mě to baví.

Cokoliv dalšího k eManu?
Jsem ráda, že můžu mít tak super kolegy, kteří mi s čímkoli pomůžou. Díky nim mě celodenní sezení v kanclu baví.

Ty a pracovní proces
Finanční oddělení se, popravdě, vyvíjí pořád. Každý měsíc máme nové postupy, abychom zjednodušili práci jak sobě, tak ostatním. Musím se tedy neustále učit. Občas je to těžké, ale s tak dobrým šéfem, jako mám, se to dá zvládnout.

Jan Dibitanzl
Copywriter

RSS