Novým technickým ředitelem eManu je Pavel Kalný. Zaměří se na umělou inteligenci a blockchainové technologie [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Novou posilou pro pražský softwarový dům eMan je od začátku března Pavel Kalný. Na starosti má technologickou oblast, kde na postu CTO (technický ředitel) vystřídá Jiřího Pecha. Kromě koordinace jednotlivých týmů bude jeho agendou prosazovat inovativní přístup k moderním technologiím stejně jako pomáhat klientům ve vyhledávání nových příležitostí k digitalizaci.

Pavel Kalný nasbíral zkušenosti především v bankovnictví, konkrétně ve společnosti Moneta Money Bank, a v telekomunikačním sektoru ve společnosti T-Mobile CZ. V posledním roce působil jako Head of Delivery v softwarové společnosti BornDigital, která patří mezi leadry AI řešení pro automatizaci lidské konverzace.

„V eManu mám v plánu podpořit především technologicky zaměřené současné i budoucí zaměstnance a navázat na stávající plány společnosti. Mým cílem je rovněž rozvoj oblastí, jako je umělá inteligence nebo blockchain, které jsou budoucností celého našeho oboru,“ dodal Pavel Kalný.

Ke stažení zde: Tisková zpráva – Novým CTO eManu je Pavel Kalný (.docx, 3 MB)

Regina Záhejská
Marketing Specialist

RSS