Skřítci Bimbulíci přicházejí do vašeho tabletu

eMan právě do světa vypustil mobilní aplikaci Skřítci Bimbulíci. Děti se tak prostřednictvím tabletu mohou ponořit do světa skřítků z planety Bimbuli. Aplikace formou jednoduchých omalovánek pomáhá rozvíjet jejich výtvarné cítění. Autorkou omalovánek a designu aplikace je známá výtvarnice Romana Andělová.

Jsme firma plná hravých lidí a navíc se někteří z nás nedávno stali novopečenými rodiči. I proto jsme se pustili do vývoje aplikací pro děti. Vzhledem k tomu, že vyvíjíme převážně aplikace určené pro finanční sektor, pojišťovnictví, obchod a další oblasti světa byznysu, je to pro příjemné zpestření.

Aplikace Skřítci Bimbulíci dětem nabízí spoustu zábavy v podobě omalovánek s motivy postaviček skřítků z imaginární planety Bimbuli. Jednoduché rozhraní aplikace je vhodné i pro velmi malé děti.

Autorkou omalovánek a grafického rozhraní aplikace je Romana Andělová. Její kreslené postavičky Krkounů znají statisíce dětí z knížek, časopisů nebo televizního pořadu Bimbuli TV.

Mobilní aplikace Skřítci Bimbulíci je určena pro tablety Samsung s operačním systémem Android a “tabletomobily” Galaxy Note stejného výrobce. Appku lze zdarma stáhnout z aplikačního portálu Samsung Apps, který je k dispozici na každém mobilním zařízení nesoucím značku Samsung.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS