Stáhněte si aplikaci a užijte si Plzeň

Pokud plánujete výlet do Plzně, určitě by se vám mohla hodit nová aplikace z naší dílny, kterou jsme vyvinuli pro plzeňský magistrát. Již samotný název novinky Město Plzeň - Turistický průvodce naznačuje, že aplikace vám může posloužit jako pomocník při objevování zajímavých míst západočeské metropole.

Aplikace pro iPhone, iPad a přístroje s operačním systémem Android nabízí mnoho informací o zajímavých místech nacházejících se v Plzni a blízkém okolí, jako jsou památky, kulturní a sportovní zařízení, muzea, pivovary a jiné. Ke každému místu aplikace nabízí popis a praktické informace, jako jsou například kontakty nebo otevírací doba. Nechybí samozřejmě ani fotografie. Rychlé nalezení informací o konkrétním místě usnadní integrovaná čtečka QR kódů. Kódy jsou součástí informačních tabulí umístěných například u památek. Na toulky městem se můžete vydat po několika navržených turistických trasách.

http://youtu.be/v6tRWN4TFds

Motoristé ocení mapu, ve které jsou vyznačeny parkovací zóny a parkovací automaty. V případě zájmu zaparkovat v novém moderním parkovacím domě Na Rychtářce aplikace poskytne také informaci o aktuální volné kapacitě tohoto zařízení.

Aplikace dále nabízí informace o městě Plzni, milovníkům kulturních akcí je určena sekce Plzeňská vstupenka, přátelům můžete odeslat e-pohlednici prostřednictvím e-mailu nebo Facebooku.

Veškeré informace jsou k dispozici v češtině, angličtině a němčině, aplikace je tudíž určena nejen pro návštěvníky z Česka. Zejména zahraniční turisté s ohledem na vysoké ceny datového připojení v roamingu ocení, že aplikace pro většinu funkcí nevyžaduje internetové připojení.

Aplikace Plzeň již není k dispozici ke stažení.

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS