Jeden eMan. Šest měsíců. Dvacet akcí

V místnosti se stupňuje napětí. V žilách pumpuje adrenalin. Jde o všechno. Přihlížející bez dechu sledují finále mistrovského utkání. Plastový panáček se vymrští se smrtonosnou přesností. “Góóól!”

Nejen prací živ je eMan. Polovina roku 2017 uběhla rychle jako datový limit v tramvaji a my rozhodně neplánujeme zpomalit. Každý měsíc máme přímo našlapaný akcemi pro náš tým.

Právě u nás zuří fotbálková liga, ve které už za sebou máme první turnaj. V chillout roomu se nás setkalo okolo dvaceti a s oroseným pivem v ruce jsme nešetřili radami, jak na výhru. Ještě nás do velkého finále čekají tři další turnaje, takže míčky rozhodně nejsou vrženy.

Své eMan Cup šampiony už ale známe. Jedná se o sportovní soutěž, ve které si měříme síly třikrát do roka. V únoru jsme bojovali o titul bowlingového mástra. Červnové utkání probíhalo v lanovém centru. Pravým horolezcem byl vyhlášen jen jeden z nás, ale doušek šampaňského z poháru jsme si dali všichni. Taky jsme si pochutnali na grilovaných ňamkách a poslechli koncert dvou našich kolegů kytaristů. Hrvoje a Ondra rulez! Teď vybíráme, v jaké disciplíně se otestujeme příště.

Aby nám po sobě nebylo smutno, scházíme se i na častějších pravidelných akcích. Třeba na eMan snídani. To se každou druhou středu v měsíci všichni ráno potkáme v chilloutu. Minule jsme si pochutnali na skvělé domácí malinovce. U jídla se vždycky pobavíme o tom, co se nám povedlo, na čem zapracovat, co je nového a kdo je nový. Máme tak přehled, co se ve firmě děje.

V létě se chystáme na vodu. Přidej se k nám a pojeď taky!

Fotbálek

Jana Lochmanová
Event Manager

RSS