První místo pro aplikaci Pojišťovna na prestižní soutěži Internet Effectiveness Awards 2011

Aplikace Pojišťovna, kterou společnost eMan vyvinula pro Českou pojišťovnu, opět zabodovala. V prestižní soutěži Internet Effectiveness Awards 2011 získala 1. místo v kategorii Bankovnictví a finance.

Úspěch aplikace dále umocnilo 3. místo v kategorii Nejlepší mobilní aplikace a užití mobilního marketingu, 3. místo v iDNES kategorii čtenářů a zařazení mezi Top Rated v kategorii Ocenění za inovace.Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže se uskutečnilo 27. září 2011 v pražském Paláci Lucerna. V soutěži Internet Effectiveness Awards jsou oceňována internetová a technologická řešení určená k poskytování on-line služeb, lepší komunikaci se zákazníky, se zaměstnanci či občany, která dokáží dosáhnout skutečných výsledků.

Aplikace Pojišťovna byla úspěšná i na jiných významných soutěžích. V červnu 2011 získala 1. místo v prvním ročníku ankety Mobilní aplikace roku 2011 v kategorii Peníze a nakupování a 3. místo v devátém ročníku soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku v kategorii Novinka roku.

Přehled ocenění, která získala aplikace Pojišťovna na IEA 2011:
Bankovnictví a finance – 1. místo
Nejlepší mobilní aplikace a užití mobilního marketingu – 3. místo
iDNES kategorie čtenářů – 3. Místo
Ocenění za inovace – TOP RATED
Kompletní výsledky, fotografie a videa
Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS