Akční rok 2018 a 138 hodin na pohodu

Svižné tempo jedeme nejen v produkci softwarových řešení. V roce 2018 jsme měli celkem 30 interních akcí. Rádi spolu trávíme čas i mimo pracovní dobu, loni dokonce celých 138 hodin! A co všechno se dělo?

Loni jsme se aktivně účastnili nebo sami pořádali celkem 25 akcí a na 14 jsme přednášeli. V tomto článku se ale zaměříme na akce od nás pro nás.

 

Vzdělávací akce a inspirace

Hned v lednu jsme na eMan Summitu společně zhodnotili rok 2017 a dali si cíle na rok 2018. Součástí programu byl i fotbálkový turnaj, dobrá večeře a party. Prostě začátek roku jak má být.

 


Stálý repertoár akcí jsme v minulém roce rozšířili o
Dev Sessiony. Připravují je naši vývojáři a sdílíme při nich technologické know-how. Zatím jsme se věnovali tématům jako GitLab, Flutter, konvoluční neuronové sítě, bezpečnost webových aplikací, MV-VM a React. Na Dev Sessiony jsou u nás dveře otevřené, tak se příště stavte taky.

 

 

Pravidelné Snídaně už jsou taková naše klasika. Jednou za dva měsíce sdílíme informace o firmě a novinkách na všech frontách. Dozvíme se, co je nového v jednotlivých odděleních a divizích, na čem se pracuje a jaké projekty jsme úspěšně dokormidlovali do finále. Taky pokaždé dojde na degustaci domácích dobrot, jako jsou třeba vlastnoručně připravené paštiky nebo štrůdl.

Čaje o páté vymysleli v Anglii, my je zavedli v eManu. Hlavní myšlenkou je vzájemné vzdělávání, především v oblasti soft skills. Loni jsme se zabývali třeba time managementem a marketingem. Hodně záleží na tom, jakým tématem kdo žije a o co se chce podělit s ostatními.

Kdo je u nás Cestovatel? Vypadá to, že skoro všichni. Na téhle akci sdílíme zkušenosti, inspirujeme se a společně ochutnáváme cizokrajná jídla. Virtuálně už jsme na našich přednáškách navštívili Černobyl, tři pětitisícová sedla v Nepálu, Uzbekistán, Peru, … Mrkněte na fotky.

 

 

Offsite akce

eMan Jízda, to je jeden společně strávený víkend v roce. Tradičně jsme jezdili na hory, ale loni jsme se vydali objevovat kouzla jižní Moravy. Mikulov nás uvítal s otevřenou náručí. Strávili jsme tam víkend plný pohody, procházek, projížděk, Pálavy, Lednicko-valtického areálu a dobrého vína. Každý si přišel na své.

Mimo práci taky každoročně vyrážíme na vodu nebo na lyže. Podle domluvy, vždycky se najde akční parta, se kterou se dá někam vyrazit.

 

Sportovní akce

V rámci eMan Cupu jsme toho vyzkoušeli už fakt hodně: výšky, hloubky, rychlost. Byli jsme v lanovém centru, na bowlingu a taky jsme surfovali. Sport nám rozhodně není cizí. Loni jsme zažili ostrou bitvu v paintballu. Taktizování a mrštnost, dokonale nás to pohltilo. Těšíme se, jaké netradiční sporty nás čekají letos.

Každoročně se taky účastníme akce Do práce na kole. Loni jsme dokonce získali cenu Pražský cyklozaměstnavatel 2018. Vyhráli jsme laser game, takže další příležitost si to společně užít.

 

Vánoce v eManu

X-MAS party nechyběla ani tentokrát. Protože rok 2018 byl pro eMan hodně dynamický, zvolili jsme téma Après-Ski. V klubu Mecca došlo na opékání marshmallows, koulovačku i lanovku. Přesvědčte se na vlastní oči.

 

 

Kromě Dev Sessionů jsme si loni poprvé troufli i na první Mikulášskou besídku pro minieMany. Společné odpoledne pro celou rodinu, svícínky z pomerančů, vůně hřebíčku, badyán, vánoční přáníčka, omalovánky, 21 dětí, 35 dospěláků, 2 andělé, 1 čert, 1 Mikuláš a náš chillout praskající ve švech. Andělé, čert i Mikuláš byli eMani, ale před dětmi ani muk!

 

I letošní rok bude nabitý až do posledních prosincových dní. Zůstaňte na příjmu, bude to jízda. Anebo se k nám připojte a zažijte to s námi. Stále rosteme a průběžně hledáme nové kolegy a kolegyně. Sledovat nás můžete i na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Jana Lochmanová
Event Manager

RSS