E.ON EKontrakty získaly první místo v soutěži IEA 2018

oceneni iea eon kontrakty eman

V nejvýznamnější české soutěži hodnotící efektivitu digitálních projektů není eMan žádný nováček. Letos jsme s řešením E.ON EKontrakty vyhráli v kategorii Energetika a utility. Aplikace ŠKODA OneApp se pak umístila druhá v kategorii mobilních aplikací.

Zpracování akviziční smlouvy bez jediného listu papíru, to jsou E.ON EKontrakty. Řešení jsme vyvinuli pro společnost E.ON Energie a sestává z mobilní a webové aplikace. V mobilní aplikaci obchodníci uzavírají smlouvy se zákazníky dle platné legislativy díky biometrickým podpisům. Webová aplikace slouží klientům společnosti E.ON pro sjednání plnohodnotné elektronické smlouvy on-line. Po nasazení se výrazně zrychlil a zefektivnil proces zasmluvnění, ze tří týdnů na tři dny. Řešení se v soutěži IT Projekt roku 2017 zařadilo mezi finalisty. V soutěži Internet Effectiveness Awards 2018 pak ovládlo kategorii Energetika a utility.

 

eon ekontrakty

 

Aplikace ŠKODA OneApp už získala titul IT Projekt roku 2017. V soutěži IEA 2018 obsadila druhou příčku v kategorii mobilních aplikací. Patří mezi klíčové aplikace společnosti ŠKODA AUTO a spočívá v propojení automobilu s chytrým telefonem. Jedná se o infotainment do kapsy určený řidičům, pro které je jízda zábavou.

 

škoda oneapp iea 2018

 

Kompletní výsledky soutěže IEA 2018

 

Předávání cen na IEA 2018. Zleva: Tomáš Čermák (eMan), Jan Šedivý (E.ON), Vojtěch Dušek (eMan), Petr Kredba (ŠKODA AUTO), Iva Kabátková (ŠKODA AUTO), Vojtěch Kounovský (eMan)

Předávání cen na IEA 2018. Zleva: Tomáš Čermák (eMan), Jan Šedivý (E.ON), Vojtěch Dušek (eMan), Petr Kredba (ŠKODA AUTO), Iva Kabátková (ŠKODA AUTO), Vojtěch Kounovský (eMan)

 

eon ekontrakty iea18

 

škoda oneapp iea18

Tomáš Čermák
člen představenstva, eMan a.s. & CMO

RSS