eMan Blog

7 způsobů, jak vylepšit zákaznickou zónu (2/3)

Jak nejlépe nastavit platby? A co udělat pro to, aby se zákazník na stránce neztratil? Pokračujeme v tipech na efektivní využití vašeho zákaznického portálu.

ČTĚTE DÁL

7 způsobů, jak vylepšit zákaznickou zónu (1/3)

Společnosti nabízející produkty a služby často trápí řada podobných problémů ohledně komunikace s klienty skrze portály a zákaznické zóny. V tomto seriálu se s vámi podělíme o zkušenosti jak tyto problémy řešit a zvýšit tak návštěvnost portálu a i komfort a spokojenost jeho návštěvníků.

ČTĚTE DÁL

Digitalizace řemesla a průmyslu 2: Augmentovaná realita

Od chytrých bojlerů se posuneme k augmentované realitě, letadlům a technologii, která bude za pár let možná pomáhat i vám – třeba při opravě auta.

ČTĚTE DÁL

Digitalizace řemesla a průmyslu 1: Chytrý servis

Jak je možné zefektivnit pracovní procesy, které na první pohled nemají s IT nic společného?

ČTĚTE DÁL

Temná strana agile vývoje (5/5): Stojí to za to?

Po cestě z historické fabriky do vývojářské firmy se může ledacos změnit, vylepšit – i pokazit. Metodika se snadno změní v marketingové heslo a postupy v maškarní hru. Dobrý úmysl pak nadělá víc škody, než užitku. Tečka za temnou sérií přináší shrnutí a několik palčivých odpovědí.

ČTĚTE DÁL

Honeywell a eMan podepisují Memorandum of Understanding

Na základě dlouhodobé spolupráce nás Honeywell uznává jako partnera a inovátora v oblasti vývoje software.

ČTĚTE DÁL

Temná strana agile vývoje 4/5: K čemu projekťák, když můžeš vyhořet

Role projekťáka se často bere na lehkou váhu. V rámci vývoje se na ni lidé dívají jako na stojan s lízátky v čekárně u diabetologa. V dnešním díle si vysvětlíme, že to není správné. Dobrý project manager váš projekt zachrání před proměnou na finanční propadák.

ČTĚTE DÁL
eMan

Temná strana agile vývoje: Náš klient, naše spřízněná duše (3/5)

Agile manifesto představuje velice funkční a efektivní koncept. Nadnárodní korporace si ho ale občas vykládají po svém a překrucují jeho myšlenky. Proto když mluvím o temné straně Agile, musím také věnovat čas nebezpečí nerozumně navrženého návrhu vypracování projektu ze strany klienta.

ČTĚTE DÁL
eMan, Dark Side of Agile

Temná strana agile vývoje: Umíte? ANO/NE (2/5)

Projekťák nestíhá hlídat termíny, vývojářům padají bugy z každého řádku kódu a rozpočet hlásí poplach. Ale nemějte strach, na obzoru září zázračná červená pilulka. Agilní svět, ve kterém jde všechno jako ve snu. Kdo nezvládá odvádět dobré výsledky v klasickém projektovém řízení, tady mu to určitě půjde. Pohodlně se posaďte: sledujeme jeden z největších omylů o Agile v přímém přenosu.

ČTĚTE DÁL
eMan, Dark Side of Agile

Temná strana agile vývoje: Teorie stranou. Dodávejte funkční produkt (1/5)

Byl jsem u toho, když se zaváděl agilní vývoj v eBay. Pracoval jsem jako Scrum Master v software house. A když jsem nastoupil do eManu, získal jsem i zkušenosti ze strany dodavatele softwaru do nadnárodních společností. Agile mám rád, ale nikdo nemluví o jeho temných stránkách. Přišel čas si na ně posvítit.

ČTĚTE DÁL

RSS