eMan Blog

Podzimní Start Day 2022

Jako již každoročně, tak i letos na podzim přichází Pražská burza cenných papírů se svou akcí START Day 2022.

ČTĚTE DÁL

eMan na START Day 2022

Po půl roce přichází Pražská burza cenných papírů se svou každoroční jarní akcí START Day 2022. 

ČTĚTE DÁL
Stánek eMan na Mobile Internet Forum 2021

MIF 2021: Máte klienta na prvním místě?

I v letošním roce jsme se účastnili konference Mobile Internet Forum, která se zaměruje na nové aplikace i trendy mobilního marketingu. Jakou stopu po sobě zanechal eMan?

ČTĚTE DÁL

eMan na START Day 2021

Po půl roce přichází Pražská burza cenných papírů se svou jarní akcí START Day 2021. 

ČTĚTE DÁL

HackPrague 2020

Náš tým se zúčastnil největšího hackatonu v ČR a urval jednu z předních příček. S prototypem produktu, který má velký potenciál. Podívejme se očima člena týmu eMan Ondřeje Straky, jak celá akce proběhla.

ČTĚTE DÁL

37 akcí v roce 2019

Člověk nemůže pořád jen pracovat. Občas je potřeba si o práci třeba povídat. Nebo narazit sud piva v kanceláři, zahrát si beach a petanque, přednášet před plným sálem… Co všechno eMani za minulý rok zažili?

ČTĚTE DÁL

eMan na mDevCampu 2019

Poslední květnový den se v Praze konala největší konference pro vývojáře mobilních aplikací ve střední Evropě. A my jsme si nenechali ujít opět být jeden z partnerů. Jaké to bylo? VELKÉ. Konferenci navštívilo na 700 účastníků z 28 různých zemí světa. Zajímavé přednášky, bohatý doprovodný program, stánky jednotlivých IT firem a několik workshopů. To byl letošní mDevCamp.

ČTĚTE DÁL

Akční rok 2018 a 138 hodin na pohodu

Svižné tempo jedeme nejen v produkci softwarových řešení. V roce 2018 jsme měli celkem 30 interních akcí. Rádi spolu trávíme čas i mimo pracovní dobu, loni dokonce celých 138 hodin! A co všechno se dělo?

ČTĚTE DÁL
Jiří Pech, Jirka Pech, Q-TON 3.0, hackathon

Ze zákulisí organizace Q-TONu 3.0

První hackathon, který eMan pořádal společně s Qestem, je za námi. Proč jsme se do toho rozhodli jít a co jsme od toho čekali? Jaké nové technologie účastníci využili a co za výzvy řešili? A v neposlední řadě – čím je zajímavá vítězná trofej?

ČTĚTE DÁL
eMan ve vesmíru

eMan míří do vesmíru

Před 20 lety byl na oběžnou dráhu vyslán základní díl mezinárodní stanice ISS. Znamenalo to tehdy ohromný úspěch. I v eManu sdílíme nadšení pro vývoj, který posouvá hranice lidských schopností. Proto spolupracujeme s Honeywell Aerospace a usilujeme o další zajímavé projekty.

ČTĚTE DÁL

RSS