eMan Blog

Zápis z jednání valné hromady eMan a.s. konané 17.9.2024

.

ČTĚTE DÁL

eMan a.s. oznamuje probíhající spor se společnostmi SEVITECH CZ s.r.o. a SYNCHRONIX, a.s. [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Společnost eMan a.s. („eMan“) oznamuje, že vede spor se společností SEVITECH CZ s.r.o., IČO: 070 81 561, se sídlem Na strži 2102/61a, Krč, 140 00 Praha 4 a společností SYNCHRONIX, a.s., IČO: 31 605 052, se sídlem Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava mestská časť Nové Mesto (SEVITECH CZ s.r.o. a SYNCHRONIX, a.s. společně jako „Objednatel“). Objednatel je klíčovým zákazníkem společnosti eMan.

ČTĚTE DÁL

Informace o konání valné hromady společnosti eMan

eMan a.s. zve své akcionáře na řádnou valnou hromadu. Akce se koná v úterý 17. září 2024 od 10 hodin v prostorách sídla společnosti.

ČTĚTE DÁL

Český eMan hlásí rekordní zisk a nadále posiluje svou pozici na trhu [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan zveřejnil své hospodářské výsledky za rok 2023 a hlásí další úspěšný rok. Obrat společnosti dosáhl stabilní úrovně necelých 255 milionů korun a zisku přes 10 milionů korun.

ČTĚTE DÁL

Jarní START Day klepe na dveře

Samozřejmě i letos pořádá Burza cenných papírů Praha svůj jarní START Day.

ČTĚTE DÁL

eMan se v minulém roce soustředil na strategii efektivity. Rostla výkonnost i zisk [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan má za sebou další úspěšný rok. I přes obrat srovnatelný s loňskem dosáhl i tak skokového zisku. Rok 2023 se nesl především ve znamení stabilizace procesů a nastavení správné strategie, která bude směřovat k vyšší výkonnosti. Změny nastaly i ve vedení společnosti. Předběžné hospodářské výsledky potvrzují, že tento směr se společnosti vyplatil.

ČTĚTE DÁL

BrightVibe českého software domu eMan: za rok předčil vlastní očekávání a hlásí překročení plánovaného výnosu o více než 100 procent [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Designová agentura BrightVibe, za kterou stojí český softwarový dům eMan, s hrdostí oznámila úspěšné zakončení prvního roku od svého založení, a to s dvojnásobkem plánovaného obratu. Úspěšný první rok tým oslavuje novou vizuální identitou a rozšířením svého produktového portfolia. Reaguje tak zároveň i na rychle měnící se trh a jeho poptávku. V roce 2024 plánují další růst, a to i prostřednictvím zahraniční pobočky v Houstonu.

ČTĚTE DÁL

Podzimní burzovní Start Day 2023

9. a 10. října 2023 se bude konat další podzimní Start Day. Aktuální informace pro investory na burze PX Start přinese samozřejmě také eMan.

ČTĚTE DÁL

Zápis z jednání valné hromady společnosti eMan a.s. konané 27. června 2023

27. června se v prostorách Kongresového centra Praha konala řádná valná hromada společnosti eMan. Zápis z jednání přinášíme v tomto příspěvku.

ČTĚTE DÁL

Informace o konání valné hromady společnosti eMan

eMan a.s. zve své akcionáře na řádnou valnou hromadu. Akce se koná v úterý 27. června 2023 od 10 hodin v prostorách Kongresového centra Praha.

ČTĚTE DÁL

RSS