eMan Blog

eMan se v minulém roce soustředil na strategii efektivity. Rostla výkonnost i zisk [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan má za sebou další úspěšný rok. I přes obrat srovnatelný s loňskem dosáhl i tak skokového zisku. Rok 2023 se nesl především ve znamení stabilizace procesů a nastavení správné strategie, která bude směřovat k vyšší výkonnosti. Změny nastaly i ve vedení společnosti. Předběžné hospodářské výsledky potvrzují, že tento směr se společnosti vyplatil.

ČTĚTE DÁL

BrightVibe českého software domu eMan: za rok předčil vlastní očekávání a hlásí překročení plánovaného výnosu o více než 100 procent [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Designová agentura BrightVibe, za kterou stojí český softwarový dům eMan, s hrdostí oznámila úspěšné zakončení prvního roku od svého založení, a to s dvojnásobkem plánovaného obratu. Úspěšný první rok tým oslavuje novou vizuální identitou a rozšířením svého produktového portfolia. Reaguje tak zároveň i na rychle měnící se trh a jeho poptávku. V roce 2024 plánují další růst, a to i prostřednictvím zahraniční pobočky v Houstonu.

ČTĚTE DÁL

Společnost eMan vyvinula aplikaci pro ABB. Správa robotů nebyla nikdy jednodušší [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Přední český dodavatel softwaru eMan vyvinul aplikaci na míru společnosti ABB, konkrétně pro divizi ABB Robotika a Automatizace. Ta tak nyní může jednoduše řešit jakýkoliv požadavek či správu robotů v jednom intuitivním prostředí. Webová a mobilní aplikace ABB Infoservis pro iOS a Android je dostupná na PC, telefonu či tabletu. Už po měsíci od jejího spuštění na ni přešlo 30 procent zákazníků společnosti.

ČTĚTE DÁL
Tenaris by eMan

Česká společnost eMan pomáhá i na ropných vrtech v Texasu [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Software house eMan znova dokazuje, že světový byznys jde dělat i z Česka. Tentokrát pomohl společnosti Tenaris najít řešení při práci na ropných vrtech v Texasu.

ČTĚTE DÁL

Rekordní obrat potvrzen. Společnost eMan nadále roste a její obrat dosáhl 260 milionů [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan sklízí v posledních letech úspěchy. Firma potvrdila rekordní výsledky, navzdory současným ekonomickým podmínkám se ji daří růst a netají se velkými plány.

ČTĚTE DÁL

Alžírský ministr pro start-upy navštívil Česko [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Do Prahy zavítala alžírská delegace v čele s ministrem pro start-upy Yacinem Oualidem. Delegace se setkala se zástupci společnosti eMan či Asociace pro aplikovaný výzkum v IT (AAVIT) a hlavními tématy diskuzí bylo sdílení zkušeností, navázání spolupráce v oblasti startupů či otevírání nových trhů za hranicemi.

ČTĚTE DÁL

Z dodavatele softwaru technologický holding. eMan hlásí rekordní obrat 259 milionů [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan i navzdory ekonomické situaci sklízí v posledních letech velké úspěchy. Po úspěšném zalistování na pražskou burzu Start se jim podařilo založit řadu dceřiných společností, a tak se pomalu stát z vývojářské společnosti technologickým holdingem.

ČTĚTE DÁL

AI technologie společnosti eMan změní (nejen) český gaming [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Českou herní scénu čekají velké změny. Hra Alteration mění svůj název na Realms of Alterra, upouští od myšlenky NFT a stává se z ní plnohodnotné RPG s unikátní technologií, která za pomoci umělé inteligence (AI) přináší nový pohled na herní svět. V rozvoji ji pomáhá více než 50milionová investice. Hra vznikla pod dceřinou firmou společnosti eMan Legend has it. Samotná AI technologie hlásí využití i mimo gamingový průmysl, v rozvoji jí pomůže nově založená společnost Anigmation.

ČTĚTE DÁL

Společnost eMan nepřestává růst. Tentokrát zakládá designovou agenturu BrightVibe [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Úspěšné projekty technologického domu eMan rychle přibývají. Tentokrát se rozhodl založit vlastní designovou agenturu BrightVibe, která se bude specializovat na tvorbu digitálních produktů, jako jsou mobilní aplikace nebo webové stránky. Jejím cílem je maximalizovat uživatelské zážitky.

ČTĚTE DÁL

Fond eMan Innovations rozšiřuje investiční portfolio o chytré domy [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Modulární bydlení může být hudbou budoucnosti. Venture kapitálový fond eMan Innovations ohlásil další investici, a to právě do výroby chytrých modulárních domů. S 45% podílem vstupuje do společnosti Juooh.

ČTĚTE DÁL

RSS