eMan Blog

Jaký typ aplikace si vybrat? Nativní vs. multiplatformní vs. hybridní vs. PWA aplikace z pohledu zadavatele

V dnešní digitální době je mobilní nebo webová aplikace pro firmy velmi často nezbytná pro udržení konkurenceschopnosti. Pokud jde o vývoj aplikace, zadavatelé si mohou vybrat z několika možností - nativní, multiplatformní, hybridní a progresivní webové aplikace (PWA). Každé řešení má své výhody a nevýhody a v tomto článku se jim budeme věnovat z pohledu klienta.

ČTĚTE DÁL

Automatizované testování v praxi: klíč k efektivitě a důkladnosti

V dnešním rychle se vyvíjejícím světě softwarového vývoje je zásadní efektivně a důkladně testovat aplikace. Ať už jde o mobilní nebo webové aplikace, automatizované testování hraje klíčovou roli v zajišťování kvality a spolehlivosti softwaru. V tomto článku se podíváme na to, jak automatizované testování může transformovat proces vývoje software a přinést obrovské výhody.

ČTĚTE DÁL

Jak vytvořit úspěšnou aplikaci? Zeptejte se koncových uživatelů

Tvorbu jakýchkoliv produktů a aplikací provází dlouhý a drahý vývoj, který vždy nemusí přinést očekávaný výsledek. Společnosti totiž často nejsou schopny s jistotou určit, jaký má jejich aplikace cíl a nezohledňují potřeby koncových uživatelů. S tím pomáhá technika „Product discovery“, díky které mohou společnosti ušetřit jak čas, tak peníze.

ČTĚTE DÁL
Stánek eMan na Mobile Internet Forum 2021

MIF 2021: Máte klienta na prvním místě?

I v letošním roce jsme se účastnili konference Mobile Internet Forum, která se zaměruje na nové aplikace i trendy mobilního marketingu. Jakou stopu po sobě zanechal eMan?

ČTĚTE DÁL

Design systémy: efektivnější vývoj vašich digitálních produktů

S design systémy pracují UX/UI designéři a vývojáři už pěknou řádku let. Přesto spousta lidí neví, k čemu jsou vlastně dobré. Kdy vám ušetří čas a na co si při práci s nimi dát pozor?

ČTĚTE DÁL

Úřad 4.0. Aktuální realita nebo daleká budoucnost?

Města investují miliony korun ročně do digitalizace. Elektronické platby za odpad nebo parkování, elektronické podávání žádostí o dotace či online zápisy dětí do školek – tak vypadá digitalizace úřadů v roce 2021.

ČTĚTE DÁL

Digitalizace řemesla a průmyslu 3: Dělník dnešní budoucnosti

Ochrana lidského zdraví by měla být na prvním místě. Digitální trendy se proto dostávají i k bezpečnostním pomůckám pro práci v průmyslovém prostředí.

ČTĚTE DÁL

HackPrague 2020

Náš tým se zúčastnil největšího hackatonu v ČR a urval jednu z předních příček. S prototypem produktu, který má velký potenciál. Podívejme se očima člena týmu eMan Ondřeje Straky, jak celá akce proběhla.

ČTĚTE DÁL

Digitalizace řemesla a průmyslu 2: Augmentovaná realita

Od chytrých bojlerů se posuneme k augmentované realitě, letadlům a technologii, která bude za pár let možná pomáhat i vám – třeba při opravě auta.

ČTĚTE DÁL

ConstellR: Nový pohled na planetu Zemi

Na trh vyjde vesmírný projekt, na kterém má eMan mamutí podíl. V čem je jedinečný a jak může pomoci s agrikulturou i bojem proti klimatické krizi?

ČTĚTE DÁL

RSS