eMan Blog

eMan se v minulém roce soustředil na strategii efektivity. Rostla výkonnost i zisk [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan má za sebou další úspěšný rok. I přes obrat srovnatelný s loňskem dosáhl i tak skokového zisku. Rok 2023 se nesl především ve znamení stabilizace procesů a nastavení správné strategie, která bude směřovat k vyšší výkonnosti. Změny nastaly i ve vedení společnosti. Předběžné hospodářské výsledky potvrzují, že tento směr se společnosti vyplatil.

ČTĚTE DÁL

BrightVibe českého software domu eMan: za rok předčil vlastní očekávání a hlásí překročení plánovaného výnosu o více než 100 procent [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Designová agentura BrightVibe, za kterou stojí český softwarový dům eMan, s hrdostí oznámila úspěšné zakončení prvního roku od svého založení, a to s dvojnásobkem plánovaného obratu. Úspěšný první rok tým oslavuje novou vizuální identitou a rozšířením svého produktového portfolia. Reaguje tak zároveň i na rychle měnící se trh a jeho poptávku. V roce 2024 plánují další růst, a to i prostřednictvím zahraniční pobočky v Houstonu.

ČTĚTE DÁL

Podzimní burzovní Start Day 2023

9. a 10. října 2023 se bude konat další podzimní Start Day. Aktuální informace pro investory na burze PX Start přinese samozřejmě také eMan.

ČTĚTE DÁL

Zápis z jednání valné hromady společnosti eMan a.s. konané 27. června 2023

27. června se v prostorách Kongresového centra Praha konala řádná valná hromada společnosti eMan. Zápis z jednání přinášíme v tomto příspěvku.

ČTĚTE DÁL

Informace o konání valné hromady společnosti eMan

eMan a.s. zve své akcionáře na řádnou valnou hromadu. Akce se koná v úterý 27. června 2023 od 10 hodin v prostorách Kongresového centra Praha.

ČTĚTE DÁL

Rekordní obrat potvrzen. Společnost eMan nadále roste a její obrat dosáhl 260 milionů [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan sklízí v posledních letech úspěchy. Firma potvrdila rekordní výsledky, navzdory současným ekonomickým podmínkám se ji daří růst a netají se velkými plány.

ČTĚTE DÁL

Z dodavatele softwaru technologický holding. eMan hlásí rekordní obrat 259 milionů [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan i navzdory ekonomické situaci sklízí v posledních letech velké úspěchy. Po úspěšném zalistování na pražskou burzu Start se jim podařilo založit řadu dceřiných společností, a tak se pomalu stát z vývojářské společnosti technologickým holdingem.

ČTĚTE DÁL

AI technologie společnosti eMan změní (nejen) český gaming [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Českou herní scénu čekají velké změny. Hra Alteration mění svůj název na Realms of Alterra, upouští od myšlenky NFT a stává se z ní plnohodnotné RPG s unikátní technologií, která za pomoci umělé inteligence (AI) přináší nový pohled na herní svět. V rozvoji ji pomáhá více než 50milionová investice. Hra vznikla pod dceřinou firmou společnosti eMan Legend has it. Samotná AI technologie hlásí využití i mimo gamingový průmysl, v rozvoji jí pomůže nově založená společnost Anigmation.

ČTĚTE DÁL

Společnost eMan získala prestižní certifikaci TISAX [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan obdržel bezpečnostní certifikaci TISAX. Certifikace pro bezpečné uchování i výměnu dat je mezi předními dodavateli v automotive průmyslu vnímána jako punc kvality.

ČTĚTE DÁL

Podzimní Start Day 2022

Jako již každoročně, tak i letos na podzim přichází Pražská burza cenných papírů se svou akcí START Day 2022.

ČTĚTE DÁL

RSS