eMan Blog

BrightVibe českého software domu eMan: za rok předčil vlastní očekávání a hlásí překročení plánovaného výnosu o více než 100 procent [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Designová agentura BrightVibe, za kterou stojí český softwarový dům eMan, s hrdostí oznámila úspěšné zakončení prvního roku od svého založení, a to s dvojnásobkem plánovaného obratu. Úspěšný první rok tým oslavuje novou vizuální identitou a rozšířením svého produktového portfolia. Reaguje tak zároveň i na rychle měnící se trh a jeho poptávku. V roce 2024 plánují další růst, a to i prostřednictvím zahraniční pobočky v Houstonu.

ČTĚTE DÁL

Z dodavatele softwaru technologický holding. eMan hlásí rekordní obrat 259 milionů [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Pražský softwarový dům eMan i navzdory ekonomické situaci sklízí v posledních letech velké úspěchy. Po úspěšném zalistování na pražskou burzu Start se jim podařilo založit řadu dceřiných společností, a tak se pomalu stát z vývojářské společnosti technologickým holdingem.

ČTĚTE DÁL

Humans of eMan: Vojtěch Zicha

Kreslí, skicuje, propojuje, staví základy a buduje další a další patra. Představujeme Vojtěcha, našeho architekta. Architekta projektů.

ČTĚTE DÁL

Humans of eMan: Cyril Černý a Petr Ulrych

Seznamte se s tandemem kolegů, kteří jsou nepostradatelnou páteří našeho supportního oddělení – Cyrilem a Petrem.

ČTĚTE DÁL

Mnichov 2.0

Včera jsem měl pro mě tu čest psát úvodní slovo do ročenky eMana k uplynulému roku. Ať jsem chtěl sebevíc se věnovat tomu, co se ode mě a naší ročenky očekává, tj. shrnutí uplynulého roku, měl jsem pod vlivem toho, co se děje ve světě kolem nás, problém, komentovat „jen“ naše výsledky. Potom, co se dnes ráno stalo na Ukrajině, však cítím obrovskou potřebu se k dané události vyjádřit a věřím, že tento názor sdílí i mí kolegové z managementu firmy a doufám, že s tím budete souhlasit i vy. Začnu trochu šířeji a osobněji, ale snad mě omluvíte.

ČTĚTE DÁL
Eva Čeřovská – Operations and Sales Consultant

Humans of eMan: Eva Čeřovská

Eva nemůže být bez tance a my zase bez Evy. Už několik let se v eManu na její práci spoléhá celá řada kolegů a některé systémy by bez ní vůbec nešlapaly. Seznamte se s ní v novém díle Humans of eMan!

ČTĚTE DÁL

Humans of eMan: Jose Lazaro

Seznamte se s Josem – ředitelem naší severoamerické pobočky, který se do Česka zamiloval při toulkách krajinou na motorce. Více se o něm dozvíte v dalším díle Humans of eMan!

ČTĚTE DÁL

Evropská cena pro malé a střední podniky 2021

Jsme potěšeni nominací, kterou nám zajistila Burza cenných papíru Praha. V 9. ročníku soutěže European Small and Mid-Cap Awards 2021 jsme zařazeni do kategorie „Star of 2021“. Předávání cen se uskuteční v listopadu 2021 v Portoroži na Slovinsku.

ČTĚTE DÁL

eMan začne pracovat pro německý Volkswagen [TISKOVÁ ZPRÁVA]

Společnost eMan uzavřela rámcovou smlouvu s německou automobilkou. Po dobu dvou let bude pražský softwarový dům dodávat IT služby včetně vývoje „chytrých“ uživatelských aplikací. Rámec smlouvy je 4,5 milionu eur.

ČTĚTE DÁL

Humans of eMan: Michal Czinner

V dnešním dílu Humans se představí jeden ze služebně nejstarších eManů, který krom vrcholků technologického světa zdolává i vrcholky Alp. Michal Czinner, náš CFO.

ČTĚTE DÁL

RSS